YÜCEL VE CAN, ZİRAAT BANKASI OPERASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

YÜCEL VE CAN, ZİRAAT BANKASI OPERASYON MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

  • 27 Ocak 2023, 19:22
  • 820 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Ankara Bölge Başkanı Ali Gökhan Yücel ve Merkez Kadın Komite Başkanımız Cennet Can, Ziraat Bankası Operasyon Merkezini ziyaret etti.

Ziyarette Sendikamız Disiplin Kurulu Başkanı Ayşe Özkan, Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları Birgül Değer ve Habibe Tanrıverdi'de yer aldı.

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun ve Yönetim Kurulu Üyelerinin selamlarını ileten Yücel ve Can, OPİM Bölüm Başkanı İbrahim Ziya Akbulut, Süreç ve İş Geliştirme Müdiresi Nuray Esatoğlu, Yetkilendirme ve ATM Nakit İtiraz İşlemleri Müdürü Özgür Soydemir, Çek-Senet İşlemleri Müdiresi Sevgi Özcan, Sağlık ve Harcırah Operasyonları Müdürü Orhan Demircan ve üyelerimizle biraraya gelerek TİS ek protokolü ile ilgili düşüncelerini alıp mutluluklarını paylaşıp, talep ve beklentileri alındı. 

Yücel ve Can, "Misafirperliklerinden dolayı OPİM Bölüm Başkanı Sayın İbrahim Ziya Akbulut'a, Süreç ve İş Geliştirme Müdiresi Sayın Nuray Esatoğlu'na, Yetkilendirme ve ATM Nakit İtiraz İşlemleri Müdürü Sayın Özgür Soydemir'e, Çek-Senet İşlemleri Müdiresi Sayın Sevgi Özcan'a, Sağlık ve Harcırah Operasyonları Müdürü Sayın Orhan Demircan'a ve kıymetli üyelerimize teşekkür ediyoruz."dedi.