CAN VE YÜCEL, ANKARA KURUMSAL ŞUBEYE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPTI

CAN VE YÜCEL, ANKARA KURUMSAL ŞUBEYE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPTI

  • 10 Haziran 2023, 19:59
  • 521 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can ve Ankara Bölge Başkanımız Ali Gökhan Yücel, Ziraat Bankası Ankara Kurumsal Şube Müdürü olaran atanan Kemal Gül’e ve Sendikamız Ankara İl Kadın Komitesi Başkanlığına atanan Emine Kızılkaya'ya Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve hayırlı olsun mesajlarını ileten Can ve Yücel, Ziraat Bankası Ankara Kurumsal Şube Müdürü Kemal Gül’e sendika çalışmalarımız ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Can, Sendikamız Ankara İl Kadın Komitesi Başkanı Emine Kızılkaya'yla yapılacak çalışmalar ile ilgili istişare yaptı. 

Can ve Yücel, şube çalışanı üyelerimizle de biraraya gelerek sendika faaliyetleri ile istek ve önerileri üzerine sohbet etti, not aldı.  

BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ YAPILDI

Can ve Yücel, Ziraat Bankası Anadolu Meydanı Şube Müdiresi Özlem Muratoğlu'na Babası Mehmet Cezmi Okman’ın vefatından dolayı başsağlığı ziyareti yaptı. Anadolu Meydanı Şube çalışanı üyelerimizi de ziyaret eden Can ve Yücel, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını iletti.