GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, KADIN KOMİTE ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

GENEL BAŞKAN VEKİLİMİZ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZ, KADIN KOMİTE ÜYELERİMİZLE BİRARAYA GELDİ

  • 08 Mart 2024, 13:04
  • 233 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can tarafından Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kadın Komite Üyeleri, Ankara Bölge Başkanlığı Kadın Komitesi Üyeleri, Sendikamız Genel Başkan Vekili Ali Kılıç, Genel Başkan Yardımcısı Saim Esken, Sendikamız Genel Sekreteri ve Mali İşler Genel Başkan Yardımcısı İrfan Kemal Karatosun, Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, Ankara Bölge Başkanı Ali Gökhan Yücel'in katılımıyla bir program düzenledi. 

Genel Başkan Vekilimiz Ali Kılıç, Dünya Kadınlar Gününde değil her günümüzde Kadınlarımızın hakkını savunuyoruz diyerek şunları söyledi; "Sendikamız faaliyet gösterdiği iş kolundaki tüm üyelerimizin haklarına gösterdiği hassasiyetin daha fazlasını kadın üyelerimize karşı sorumluluk olarak yerine getirmekteyiz. Bankacılık ve Finans iş koluna büyük katkı sunan Kadınlarımızın haklarını korumak, ek haklar elde etmelerini sağlamak için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Tüm Kadınlarımızın günü kutlu olsun."dedi. 

Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can, "Kadın Komitesi olarak düzenlediğimiz programa katılan Genel Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Kadın Komitesindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok samimi ve anlamlı geçen toplantıda temsilcilerimiz memnuniyetini açık bir şekilde belirtmeleri bizleri çok memnun etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz."diye konuştu.  

Programda, Genel Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Komitesi Üyelerimizden gelen soru ve sorunlar üzerine istişare yaptı.