ÜYELERİMİZE STRES, ÖFKE KONTROLÜ, ZAMAN YÖNETİMİ, İLETİŞİM VE MOTİVASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

ÜYELERİMİZE STRES, ÖFKE KONTROLÜ, ZAMAN YÖNETİMİ, İLETİŞİM VE MOTİVASYON EĞİTİMİ VERİLDİ

  • 29 Nisan 2024, 16:51
  • 295 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız tarafından yürütülen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın finanse ettiği, "Finans sektöründe çalışanlara yönelik stres ile başa çıkma ve öfke kontrolü yöntemlerini öğrenme eğitimi" projesi Mardin'de gerçekleşti. 

Eğitime Genel Başkan Yardımcımız Atıf Güdül, Diyarbakır Bölge Başkanımız Tahsin Koçhan, Disiplin Kurulu Başkanımız Ayşe Özkan, Merkez Kadın Komitesi Başkan Yardımcıları, Diyarbakır Bölgesi Temsilciler ve Üyeler katıldı.

Sendikamız Üyesi Ziraat Bankası, Halkbank ve Ziraat Katılım çalışanlarının katıldığı eğitimde Stres Yönetimi, Duygu Yönetimi, Zaman Yönetimi, İletişim ve Motivasyon başlıkları altında dersler verildi. 

Açılış konuşması yapan Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, "Öncelikle Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu'nun selamını sizlere iletmek istiyorum. Mardin gibi tarihi kökleri yüzyıllara dayanan bir şehrimizde üyelerimizle biraraya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz. Yapılacak eğitimlerin iş ve sosyal hayatınıza sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum."

Program ile ilgili bilgi veren Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can, "Bankacı üyelerimizin hem iş hayatında hem de sosyal yaşamlarına katkı sunmak amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımızın katkıları ile eğitim programlarımızın ilkini Mardin'de gerçekleştiriyoruz. Bankacı arkadaşlarımızın çalışma şartlarından kaynaklanan sorunlarına bir nebze olsun çözüm konusunda katkı sağlamak bizleri mutlu edecektir. Projemize maddi katkı sunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına teşekkür ediyorum."dedi. 

Eğitim sonrası Sendikamız Kadın Komitesi Başkanı Cennet Can, sendikamız çalışmaları ve Toplu İş Sözleşmesi kazanımları ile ilgili üyelerimize tanıtım yaptı. 

Eğitim programı sonunda Sendikamız Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, projeye katılan sendika üyelerine katılım belgesi takdim etti.